Vind de oplossing bij jezelf met hulp van Praktijk het Pad

Esmeralda Guichelaar – Hypnotherapeut

Therapie is een persoonlijk proces. Praten over je problemen, je gedachten en je emoties kan lastig zijn en doe je niet zomaar met iedereen. Je wilt natuurlijk weten bij wie je terecht komt en wat je kunt verwachten. Daarom is het belangrijk dat je voorafgaand een therapiekeuze al een beetje een beeld krijgt van de therapie en de therapeut zelf. Hierbij stel ik mezelf graag aan je voor.  Mijn naam is Esmeralda Guichelaar. Sinds 2004 ben ik werkzaam als hypnotherapeut. 

Na mijn studie Sociaal Pedagogische Hulpverlening wilde ik graag een eigen praktijk beginnen. Ik ging om die reden op zoek naar verschillende vervolgopleidingen en specialismen en raakte enthousiast over de opleiding hypnotherapie / integratieve psychotherapie van de Nederlandse Academie voor Psychotherapie.

Wat mij het meeste aansprak van de opleiding was de insteek om vanuit de mens en zijn mogelijkheden te werken en niet vanuit de klacht en het daarbij passende protocol. Dit sloot aan bij mijn visie op echte therapeutische hulp. Therapie die afgestemd is op jou en die respectvol en ontspannen voelt.

Esmeralda Guichelaar van Praktijk Het Pad

In 2003 rondde ik de opleiding met af en begon ik Praktijk het Pad in gezondheidscentrum Waterwijk in Almere-stad. Ik deed steeds meer ervaring op als hypnotherapeut en verdiepte mezelf in andere technieken zoals EMDR en mindfulness. Tijdens de sessies zag ik iedere keer opnieuw bevestigd hoe het onderbewustzijn een uitweg geeft op gebieden waar het hoofd er niet meer uitkomt.

Na vijf jaar verhuisde ik naar Utrecht. Inmiddels was ik moeder geworden van twee mooie jongens en verlangde mijn vriend terug naar zijn geboorteplaats. Dit betekende een nieuwe start voor mijn praktijk in Utrecht Leidsche Rijn en ik belandde in het Julius Gezondheidscentrum Terwijde. Waar ik nog steeds met plezier werk.

Ik ben aangesloten bij de Nederlandse Beroepsvereniging van Hypnotherapeuten en volg regelmatig workshops en bijscholingen om op de hoogte te blijven van nieuwe ontwikkelingen en verdiepingen in mijn vakgebied.

Ik help met mijn kennis en ervaring graag naar de kern van je probleem en naar de oplossing. Of je een trauma wilt verwerken, onzekerheid wilt overwinnen of bepaalde hardnekkige patronen wilt doorbreken; je kunt ervoor bij mij terecht.

De spreekuren

Maandag, dinsdag en donderdag van  8.30 – 17.30 uur

Telefonisch spreekuur

Wil je meer informatie over een specifieke klacht, informatie over hypnose of wil je een afspraak maken? Via de online agenda kun je gemakkelijk zelf een afspraak maken of vul het contactformulier in.

Liever telefonisch contact? Ik ben via 06 38312024 te bereiken.
Het telefonische spreekuur is op maandag, dinsdag en donderdag van 8:30 tot 9:30.

06 38312024
info@praktijkhetpad.nl
Straatnaam 123
1234 AA, Utrecht

Praktijk Het Pad © 2024. All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacy statement | studioRedefined